Donatie Dierenvoedselbank

L1: Ook voor dieren is er een voedselbank

Vandaag, 16 december 2015, heeft Cats en Zo een donatie gedaan van 150 blikjes kattenvoer en 5 zakken droogvoer aan de dierenvoedselbank te Weert.

Enkele weken geleden raakte ik in gesprek met dhr. J. Knook van de voedselbank te Weert. Tijdens ons gesprek bleek dat er weinig aandacht en schenkingen waren voor de dieren. Daarom heeft Cats en Zo dit jaar besloten om aan de dierenvoedselbank te schenken. Zo denken we aan de mens en hun huisdier.

Na contact te hebben opgenomen met Kim Douven van de dierenvoedselbank, werd duidelijk hoe hoog de nood is voor kattenvoer. Hedenmorgen is Kim Douven dan ook verrast door de radioploeg van L1. Het gesprek is terug te luisteren via de link van L1 radio

De donatie vond in ons kattenpension plaats, onder genot van een heerlijk kopje koffie.

Mocht u nog willen schenken of doneren? Wij blijven in 2016 dierenvoeding voor katten verzamelen voor de dierenvoedselbank ten name van Kim Douven.

In 2014 heeft Cats en Zo ook een donatie aan de dierenbescherming gedaan.

 

Voor het radio item op L1Radio: Klik Hier.

 

We wensen alle katten en baasjes een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar! 

 

Ook in 2016 zal Cats en Zo een donatie doen aan de dierenvoedselbank. Mocht u ook willen doneren dan kunt u bij ons inleveren, wij zorgen dat het op de juiste plek komt.